Evenemang:
Musikspelet 21/10
Datum:
söndag 21 oktober, 2018


Vårens succé är tillbaka Musikspelet genomförs för andra gången den 21 oktober och nu är det dags för dig att anmäla ditt lag, om du vill vara med i spelet. Musikspelet kan beskrivas som en blandning av TV-programmet Kulturfrågan Kontrapunkt och Popgiss och bjuder på både välkänd klassisk musik och nya musikaliska bekantskaper.

Alla anmälda lag tävlar på samma villkor. Denna gång sitter inget lag på scenen och eftersom endast topp 3 projiceras på duken kan ert lag tävla utan att förgås av prestationsångest. Det går naturligtvis bra att bara närvara som publik också.

Musikspelet leds av Mattias Svensson Sandell, till vardags utbildningsledare på Gotlands Tonsättarskola. Prominent och likaledes enväldig domare är Gotlands egen radioprofil Eva Sjöstrand. 

Anmäl ditt lag som består av 1-4 personer. I anmälan anger du lagets namn, samt namn på lagets medlemmar. Anmälan görs till styrelsen@musikaliskavisby.se senast onsdag 17 oktober. Passa också på att förköpa din biljett så att Joda kan beräkna hur stor buffé de ska duka upp.

Inträde inkl. buffé 175 kr. Endast entré 50 kr. Ingen avgift för att anmäla lag. 

Musikspelet arrangeras av Musikaliska Sällskapet i Visby, Visby Internationella Tonsättarcentrum och Gotlands Tonsättarskola med stöd av GotlandsMusiken.

Hållpunkter: 

16.00 Buffén börjar serveras 
17.00 Musikspelet börjar
18.00 Paus
18.20 Musikspelet fortsätter
19.30 Musikspelet avslutas och vinnarna koras 

Varmt välkomna